Blog

10 Motive pentru a cumpara Bijuterii Swarovski de Sarbatori


October 20, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Blog despre Swarovski


10 Motive pentru a cumpara Bijuterii Swarovski de Sarbatori

10 Motive pentru a cumpara Bijuterii Swarovski de Sarbatori, fata de alte bijuterii cele de la Swarovski au acel efect de WOW atat la femei cat si la barbati.

Când cineva spune “Swarovski Crystal”, majoritatea oamenilor vor gândi luxoși, scumpe și sclipitoare.

Când cineva spune “diamante” la ce se gândesc majoritatea oamenilor? Luxos, scump și strălucitor! Într-o economie din ce in ce mai pragmatica, cu toții am fost nevoiți să facem niște reduceri la lucrurile inutile din viața noastră. Acesta este un moment în care a fi “pragmatic” vă ajută sa realizati ceea ce doriți, dar cu un buget mult mai mic. De ce să nu luați această abordare atunci când decideți o achiziție pentru ceva care este luxos, scump și sclipitor?

Probabil din acest motiv, exact, a devenit o tendință de creștere rapidă pentru designeri să utilizeze cristalele Swarovski pentru a adăuga o valoare și o extravaganță mai mare lucrării lor existente. Doar înscrieți-vă pentru Alertele Swarovski Google și veți vedea exact acest lucru. Totul, de la accesorii pentru câini, pantofi de modă de mare modă, huse de telefoane mobile, calculatoare, aparate foto, ceasuri, pahare, accesorii Marilyn Monroe, telescoape, chiar și Lamborghini Murcielago sunt facute sa straluceasca cu Cristale Swarovski!

10 Motive pentru a cumpara Bijuterii Swarovski de Sarbatori

Din 1895, Swarovski a inspirat tendințe creative în bijuterii, modă, accesorii și design interior.

Designeri precum Armani, Daisy Lowe, Tarun Tahiliani sau chiar și mulți designeri de bărbați folosesc cristalele Swarovski pentru a pune lucrurile într-o notă premium și pentru a oferi ceva pe care ei îl consideră luxuriant. Celebritati precum Kate Hudson, Claudia Schiffer si Paris Hilton (toate foarte bogate) si-au aratat public dragostea fata de brand.

Acesta este motivul pentru care am pus impreuna 10 motive pentru a cumpara cristale pentru a vă asigura că luați decizia corectă!

10 Motive pentru a cumpara Bijuterii Swarovski de Sarbatori

10.) Iti place faptul ca atunci cand ii spui cuiva ca darul lor este facut cu Crystal Swarovski, sunt surprinsi, incantati?

9.) Cristalele Swarovski vin în sute de forme, dimensiuni și culori.

8.) Nu știi nimic despre certificate, incluziuni, scări de gradare și culori.

7.) Un diamant de peste 1 carat poate costa peste 1.000 de dolari, pe când inelul de cristal de aceeași dimensiune costă 125 USD

6.) Dacă pierdeți un Crystal Swarovski, nu veți plânge dupa el prea mult timp.

5.) Nu puteți spune diferența dintre un inel de diamant și un inel de cristal fara a utiliza aparate speciale!

4.) Daca esti indemanatic poti face chiar tu bijuteria cu ajutorul unor Elemente Swarovski.

3.) Nu au fost răniți sau exploatați în timpul fabricării cristalelor tale, nici mineri, nici excavatori!

2.) Nu a fost făcută nicio daună masivă pentru a vă face cristalele.

1.) Vrei să-ți dai unei prietene un inel ca o cerere in casatorie, o salvezi bani pentru Rochia de Mireasa si luna de miere!

Dacă fiecare designer și celebritate se bucură de orice tip de Bijuterii Swarovski, puteți și dvs. Păstrați status quo-ul și obțineți un upgrade de lux fără a vă afecta bugetul!

Vezi aici cele mai bune oferte pentru Bijuterii Swarovski