Blog

Considera femeile Bijuteriile Swarovski ca sunt valoroase, luxoase, premium?


October 24, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Blog despre Swarovski


Considera femeile Bijuteriile Swarovski ca sunt valoroase, luxoase, premium

Considera femeile Bijuteriile Swarovski ca sunt valoroase, luxoase, premium? Daca acestea sunt purtate de zeci de ani de vedete celebre, atunci raspunsul este, Da!

Nu uitați că Rihanna a folosit o rochie completă Swarovski în 2014.

Cred că din acest motiv, colecția Swarovski colier de cristal este o selecție variată și vibrantă de piese proiectate în mod excepțional, împodobite cu mărcile de renume de precizie tăiate cristale și culori.

De la rodiile simplă, dar frumoase, rodiu sau auriu, înfrumusețate cu cristale clare și colorate, până la piese sofisticate, colecția de coliere Swarovski oferă o selecție elegantă de piese de bijuterii de cristal care prezintă modelul inovator și modern al mărcii.

Culoarea complicată a cristalului color al pieselor colecției, straturile proaspete, de vară ale colierelor de cristal și pavé sau simțul baroc îndrăzneț al selecțiilor mai gotice sunt doar câteva din exemplele rafinate de design rafinat pe care colecția de coliere din cristal Swarovski trebuie să oferi.

Indiferent dacă prezintă motive moștenite, un duș strălucitor de margele sau o piesă de cristal uimitor plasată, colierele Swarovski pot fi perfect potrivite cu selecția singulară de cercei și brățări Swarovski.

Considera femeile Bijuteriile Swarovski ca sunt valoroase, luxoase, premium

Marca este binecunoscuta si poate ajunge la preturi exorbitante, dar nu poate fi comparata cu bijuterii ca Tifanny sau Cartier, ci doar faptul ca ei se ocupa numai de cristale care, prin ele insele, nu sunt cu adevarat scumpe, ceea ce face ca cristalele Swarovski sa fie scumpe lustruirea lor. Cu toate acestea, Swarovski este bine cunoscut pentru cristalele lor si in alte domenii nu numai bijuterii.

Cristalele nu sunt cu siguranță diamante, dar au un marketing perfect pentru a-l poziționa ca un produs premium și luxos. Și funcționează. Puteți vedea multe celebrități cu pietre Swarovski. Chiar și Marilyn Monroe purta aceste cristale când cânta despre diamante.

Vezi oferte bijuterii Swarovski