Blog

Cum se curăța bijuterii de cristal Swarovski montate pe articole textile?


October 8, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Blog despre Swarovski


Cum se curăța bijuterii de cristal Swarovski montate pe articole textile

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate și aplicații de lungă durată ale produselor Swarovski, îngrijirea adecvată este esențială.

Cum se curăța bijuterii de cristal Swarovski montate pe articole textile

Aflați ce cristale se pot spăla și la ce temperaturi urmați instrucțiunile detaliate de îngrijire a textilelor. Consultați lista noastră de eșantionare a directivelor de îngrijire pentru produsele Swarovski și o scurtă descriere a procedurilor de curățare și de îngrijire din interiorul cărții noastre electronice.

Cum se curăța bijuterii de cristal Swarovski montate pe articole textile

Cartea electronică stabilește recomandări specifice de îngrijire, oferind instrucțiuni privind cea mai potrivită îngrijire personalizată pentru fiecare produs Swarovski, inclusiv îndrumări privind:

  • Protecția cristalului Swarovski – Atunci când spălați hainele cu cristale Swarovski aplicate acestora, este recomandat să le întoarceți în interior înainte de a le pune într-o pungă de spălare moale și de a umple tamburul
  • Tip detergent de spălare – Selectați un ciclu delicat de spălare și folosiți un detergent slab. Toate acestea vor oferi un anumit nivel de protecție și vor menține calitatea cristalelor de la Swarovski
  • Spălarea ciclului de spălare – Când spălați cristalele Swarovski într-o mașină de spălat, cel mai important factor în asigurarea unei spălări sigure este aplicarea corectă a produsului, fără a compromite aderența acestuia

De asemenea, publicăm informații despre utilizarea înălbitorului de clor, uscarea prin băț, călcarea materialelor textile și curățarea chimică.

Dacă urmați instrucțiunile de îngrijire a lui Swarovski, veți restaura cristalele Swarovski la stralucirea și reflexia lor. Dacă nu respectați aceste instrucțiuni, puteți risca deteriorarea cristalelor și a materialelor din jur. Acest lucru este deosebit de important atunci când utilizați o mașină de spălat rufe de uz casnic standard sau un serviciu de curățare chimică, pentru a vă spăla hainele, deoarece tamburul rotativ pune o forță mecanică semnificativă pe textile. Cu cât este mai mare produsul utilizat și cu cât mai multe produse sunt aplicate una lângă cealaltă, cu atât este mai mare riscul de deteriorare.

Pentru instrucțiuni specifice de spălare și albire a cristalelor Swarovski, consultați manualul de aplicații descărcat, care conține recomandări generale de îngrijire pentru toate produsele noastre.

Curatarea si ingrijirea Swarovski: sfaturi si instructiuni

  • Utilizați o cârpă curată, uscată și antistatică pentru a îndepărta straturile de praf usoare
  • Preveniți amprentele digitale atunci când manipulați cristalele Swarovski cu mănuși de bumbac alb
  • Pentru murdărire mai grele, utilizați apă călduță cu un detergent mic de spălat vase

Asigurați-vă că calitatea și eleganța cristalelor dvs. Swarovski sunt menținute respectând aceste sfaturi și consultați instrucțiunile complete de îngrijire a textilelor de la ghidul nostru de curățare.

Păstrarea bijuteriilor Swarovski Crystal Clean – Alegeți o metodă de îngrijire

Cum să aveți grijă de cristalele Swarovski

Clienții Swarovski sunt rugați să efectueze în prealabil propria evaluare a fiecărui produs pentru a decide cu privire la metoda adecvată de curățare. Instrucțiunile detaliate de îngrijire vă enumeră toate grupurile de produse și vă vor ajuta să evaluați cel mai bun mod de acțiune. Aceste recomandări date de Swarovski reflectă nivelul actual al cunoașterii. Swarovski folosește aceste recomandări pentru a decide cu privire la adecvarea produsului pentru aplicații textile.

Atunci când se decide cu privire la procesul de curățare corespunzător, este necesar să se ia în considerare forma, tăietura și mărimea cristalelor și pietrelor Swarovski utilizate, precum și efectul suprafeței, greutatea aplicației și cantitatea de cristale utilizate. Pentru a evita orice risc, clienții / companiile de curățare a textilelor ar trebui să înlăture orice pietre cristaline mari, butoane etc. care au fost cusute înainte de curățare și apoi să le prinda de material din nou.

Vezi aici oferta Bijuterii Swarovski