Blog

Istoria Bratarilor Swarovski


October 24, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Blog despre SwarovskiIstoria Bratarilor Swarovski, Stralucitoare, incantatoare, atat de frumoase incat nici o femeie de pe pamant nu o poate rezista.

Istoria Bratarilor Swarovski

Rădăcinile companiei ne readuce în secolul al XIX-lea în imperiul austro-ungar, într-un oraș care face parte din Republica Cehă acum. Daniel Swarovski, ca băiat, a fost deja amuzat de strălucirea cristalelor și de multe ori își petrecea timpul în atelierul de măcinat ca ucenic.

Participând la prima expoziție de mașini la vârsta de 21 de ani, a hotărât să reînnoiască industria de producere a cristalelor. Inovațiile tehnice Siemens și Edison l-au inspirat să inventeze o nouă mașină de tăiat cristal, care face materialul perfect. a trebuit să aștepte 9 ani pentru a-și indeplini visul, iar în 1892 metoda sa a devenit patentată. O nouă era în industria cristalului a început.

A înființat compania Daniel Swarovski & Co. cu cumnatul său. Compania este încă aparțină familiei și este organizată de generația a 4-a și a 5-a.

Cu toate acestea, este cel mai cunoscut producator de cristale pentru bijuterii și îmbrăcăminte avand mai multe alte divizii, de asemenea. Prima colecție de bijuterii a fost lansată în SUA în 1977, după 12 ani au început să se vândă și în Marea Britanie. În 1989, au început colecția Daniel Swarovski, care cuprinde exclusiv bijuterii, accesorii și haine.

Astfel pana in ziua de astazi colectile de bijuterii Swarovski includ bratari de o frumusete rara care atrag nu numai femeile de rand dar si vedete din toate domenile!

Iata o colectie de imagini cu moele de bratari Swarovski de ultima generatie. Nu uitati ca este o mare diferenta intre bijuteriile create de fabrica Swarovski si bijuteriile create cu elemente Swarovski.

Bratari Swarovski - Zigos (1)